Contactlenzen

Contactlenzen is het meest gekozen alternatief voor het dragen van een bril of in combinatie met een bril. Wat uw keuze ook is, uw ogen zijn een kostbaar bezit en onvervangbaar. Bouwman Optiek biedt daarom een totaaloplossing voor contactlenzen. Van eerste oogmeting en correcte aanmeting tot en met de beste kwaliteit lenzen inclusief professionele begeleiding, nazorg en periodieke controles.

 

Gediplomeerde specialisten

Met zorg voor uw ogen kijkt een van onze gediplomeerde contactlensspecialisten of HBO optometrist naar uw wensen, de vorm van uw oog en traanconditie. In samenspraak kan er een keuze gemaakt worden tussen harde, zachte, multifocale of nachtlenzen. De kennis van alle verkrijgbare kwalitatieve soorten contactlenzen hebben wij in huis en samen met u kunnen onze professionals bepalen welke lenzen het meest geschikt zijn voor uw ogen. Nadat de juiste keuze is gemaakt worden uw ogen uiteraard met regelmaat door ons gecontroleerd.

Bouwman Optiek Lenzenplan

Wilt u extra comfort en voordeel, dan is het Bouwman Optiek Lenzenplan het flexibele en complete lenzenvervangingssysteem voor u! Volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en ongeacht het merk of het soort lenzen dat u draagt.

Het lenzenplan gaat uit van een halfjaarlijks vervangingssysteem waarbij u iedere zes maanden nieuwe contactlenzen ontvangt. Draagt u bijvoorbeeld maandlenzen dan ontvangt u elk half jaar 6 paar nieuwe lenzen en de kosten worden evenredig per maand betaald via automatische incasso. Naast het heldere betaalgemak zijn er nog meer voordelen:

• Gratis halfjaarlijkse controle van uw ogen en lenzen
• Onbeperkte nazorg
• Gratis lensvervangingsverzekering
• 5% op de huidige prijs van uw lenzen*
• 10% korting bij aanschaf van een zonnebril*
• 20% korting bij aanschaf van een (reserve)bril*

* kortingen niet in combinatie met andere acties
 

Elk half jaar ontvangt u een oproep voor de controle en vervanging van uw lenzen. Elke controle wordt bij ons uitsluitend uitgevoerd door een van onze gediplomeerde contactlensspecialisten of HBO optometrist. Wilt u meer weten over het Bouwman Optiek Lenzenplan dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.