Collectie

Met oog voor trends en alles wat mooi is wordt onze collectie met zorg geselecteerd. Fraaie mix van gerenommeerde merken zoals Dior, Moscot en Chanel, toonaangevende designers waaronder Anne et Valentine en trendsettende labels. 

Dat is slechts een greep uit de verkrijgbare merken, designers en labels in onze winkel. Want vanuit welk oogpunt u ook kiest, wij hebben altijd een stijlvolle passende optie voor u.

Monturen

Naast brillen van de bekende namen bieden wij ook unieke collecties. Van handgemaakte monturen met elk een uniek design of unieke materialen als (buffel)hoorn montuur, houten montuur, afgewerkt met leder of zelfs carbonfiber. Of het nu uit de collectie komt van een van de toonaangevende merken of juist van een bijzondere designer, elk montuur wordt door ons persoonlijk geselecteerd. Zo kunnen we een eigentijdse collectie bieden die vernieuwend is.

Zonnebrillen

De zonnebril is inmiddels een belangrijk modeaccessoire geworden, maar in de eerste plaats is de zonnebril er om uw ogen te beschermen tegen fel licht en schadelijke UV-straling. Bouwman Optiek heeft oog voor trends en zorgt dat u ‘er goed uitziet’ en ‘goed ziet’. Naast de juiste bescherming tegen UV kunnen vrijwel alle zonnebrillen voorzien worden van glazen op sterkte. Ook kleur en spiegelcoating glazen worden gemaakt op uw eigen sterkte. En elk seizoen passen we onze collectie aan en ziet u bij ons de nieuwste en mooiste zonnebrillen van top modemerken en bijzondere labels.

Glazen

De techniek staat niet stil en dus is ook op het gebied van brillenglazen veel veranderd de laatste jaren. Niet onbelangrijk aangezien naast een mooi montuur de glazen de bril compleet maken. Sterker nog primair zijn de brillenglazen de reden waarom men een bril aanschaft, namelijk goed zien.
Ook in brillenglazen zit veel verschil in comfort en kwaliteit. Vernieuwde materialen en coatings zorgen ervoor dat de glazen steeds dunner en mooier zijn geworden.

Lees alles over onze glazen