23
okt

Fashion Weekend

Oog voor fashion

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober is er weer extra focus voor fashion. Met oog voor de nieuwe trends voor het nieuwe seizoen laten we met het team graag, tijdens het Fashion Weekend, zien wat voor moois er is op het gebied van monturen en zonnebrillen.

“Een hapje, drankje en gezellige muziek zorgt voor een ontspannen sfeer waarin we nieuwe collecties laten zien. Het is voor ons leuk om juist geheel vrijblijvend te laten zien wat de modieuze kant van ons vak is. Voor de mensen is het vaak een unieke gelegenheid om de complete collecties van specifieke modemerken te bekijken”, aldus Rob van Es en Eric Bernards.

Merken in de spotlights

Dit jaar pakken we weer uit tijdens het jaarlijkse Bouwman Fashion Weekend in medio oktober. Naast de eigen collectie in de winkel staat de nieuwste collectie van het merk Lindberg in de spotlights. Voor de echte fashion liefhebbers zijn op zaterdag en zondag de complete nieuwste collecties van Anne et Valentin, Chanel en Tom Ford exclusief bij ons in de winkel te bewonderen.

Met een montuur van Anne et Valentin kunt u uw persoonlijkheid echt benadrukken en versterken. Het brillenmerk is perfect voor de brildrager die houdt van eigentijdse kleurrijke modellen. Gaat u liever voor een modieuze bril zonder overbodige details? Dan is Lindberg, bekend om zijn ambachtelijke handwerk en moderne technieken, perfect voor u. Met een ontwerp van Tom Ford maakt u daarentegen een echte fashion statement. Of heeft u voorkeur voor de stijlvolle elegante monturen van Chanel? De keuze is volledig aan u!

Kortom, wilt u graag weten wat de trends voor brillen en zonnebrillen komend jaar zijn of wilt u met uw eigen ogen zien hoe de complete buitengewone collecties van de toonaangevende merken zijn samengesteld? Dan is het Fashion Weekend de perfecte gelegenheid om ontspannen de collecties, inclusief een hapje en een drankje, te komen bewonderen. Zien we u tijdens ons jaarlijkse Fashion Weekend?