22
feb

Daglenzen proberen met niet tevreden, geld terug garantie

Draag jij al contactlenzen of wil je juist het eens proberen? Loop dan eens bij ons binnen en vraag naar de daglenzen van CooperVision. Met de 100% tevredenheidsgarantie kun je zelf ervaren hoe fijn deze daglenzen zijn. Gewoon omdat daglenzen ideaal zijn af te wisselen met je bril? Bijvoorbeeld tijdens het sporten, uitgaan of op vakantie. Of omdat daglenzen makkelijk zijn in gebruik.

Vraag ons naar alle voordelen, de mogelijkheden en de 100% tevredenheidsgarantie en ervaar het zelf!

Nog even de vele pluspunten van daglenzen op een rij:

  • Je hoeft ze nooit schoon te maken. Laat dat reinigen ’s avonds of het assortiment lenzenvloeistof maar zitten. Aan het eind van de dag gooi je ze gewoon weg als je naar bed.
  • Daglenzen hebben het gemakkelijkst te onthouden draagschema. Er komt geen kalender meer aan te pas met de herinnering dat je jouw contactlenzen moet vervangen. Je haalt ze ’s avonds uit en zet elke morgen nieuwe in.
  • Daglenzen besparen tijd. Je hoeft ze niet meer schoon te maken en een reservepaar kun je gewoon meenemen.
  • Ze kunnen helpen bij oog allergieën. Met daglenzen heeft aanslag niet meer de tijd om zich op te hopen, waardoor allergieën minder de kans krijgen. Bovendien is elke dag een nieuw, soepel lensoppervlak vriendelijker voor geïrriteerde ogen.
  • Geweldig voor tieners! Hoeveel ouders zouden dat wel niet willen zeggen? Met alles wat er op school, tijdens sport en in het sociale leven aan de hand is, zijn tieners geneigd contactlenzen schoonmaken en verwisselen te vergeten of te negeren. Dat stuk van lenzenverzorging verwaarlozen betekent een risico voor hun ogen, maar met daglenzen hoeft schoonmaken niet meer en is ze verwisselen een fluitje van een cent.

Meer over contactlenzen van Bouwman Optiek! Maak vrijblijvend een afspraak of loop binnen voor meer informatie.