Ooglaseren

Zonder bril of contactlenzen en toch goed blijven zien? Een ooglaserbehandeling is een brilvervangende chirurgie en veruit het meest bekende alternatief voor een bril of contactlenzen. Bij ons kunt u terecht voor advies, onderzoek en begeleiding. Door onze intensieve samenwerking met Eyescan bieden wij u het beste van twee werelden. Ons advies en begeleiding en geavanceerde technologie van de Eyescan kliniek in Utrecht.

 

Bent u geschikt?

Of uw ogen voor brilvervangende chirurgie in aanmerking komen hangt af van diverse factoren. Uw leeftijd, de bouw en sterkte van uw ogen, maar ook uw hobby’s zijn belangrijk bij de keuze voor de juiste behandeling. Op basis van een uitgebreid onderzoek krijgt u advies dat bij u past. In veel gevallen is er een passende oplossing voor uw ogen te vinden. Maak dus gerust een afspraak voor een vooronderzoek in onze winkel.

 

Ooglaserbehandeling

Bij een ooglaserbehandeling wordt met behulp van een laser een sterkteverandering in uw oog teweeggebracht. Hierdoor heeft u geen bril of contactlenzen meer nodig om scherp te kunnen zien. Wanneer u in de leeftijd van 18 t/m 45 bent is de ooglaserbehandeling meestal de eerste keuze van refractiechirurgie.

 

LASIK, LASEK en TransPRK methode

De twee bekendste ooglasermethoden zijn de LASIK en LASEK. De LASIK ooglaserbehandeling is geschikt bij sterktes tussen -8.00 en +4.00 en cilindersterktes tot -4.00. De LASEK en TransPRK behandelingen zijn geschikt bij sterktes tussen -0.75 (TransPRK vanaf -1.50) en -4.00 en cilindersterktes tot +/-2.00. Ook andere factoren als de dikte van uw hoornvlies en of u droge ogen heeft, bepaalt de keuze van behandeling. Tijdens een uitgebreid vooronderzoek nemen wij alle mogelijkheden met u door.

Voor meer informatie of voor het inplannen van een vooronderzoek, om te kijken of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling kun je bij ons een afspraak inplannen.

 

Waarom kiezen wij voor Eyescan

Er zijn veel klinieken waar u voor brilvervangende chirurgie terecht kunt. Toch hebben wij bewust voor Eyescan gekozen vanwege:

  • Goede zichtresultaten
  • Weinig nabehandelingen (gemiddeld 4% ten opzichte van landelijk 10%)
  • Eyescan investeert in de nieuwste technieken
  • Vooronderzoeken en nacontroles kunnen bij ons in de winkel plaatsvinden
  • Onze klanten ervaren de behandeling bij Eyescan als prettig en persoonlijk

www.eyescan.nl