15
dec

Massaal aan de bril door turen naar smartphone

Vandaag in het nieuws: jongeren massaal aan de bril door turen naar smartphone. Het constant naar een telefoon of tablet staren, heeft verstrekkende gevolgen voor jouw ogen. De bijziendheid is in 40 jaar tijd verdubbeld. Roept dat vragen bij je op, kom langs en wij vertellen er graag meer over.

Zo hebben wij onder andere multimedia glazen in huis die we in elk montuur kunnen plaatsen. Ga voor hip, trendy én bescherming achter de computer!

Ook hebben wij de innovatieve glazen Varilux X voor in elk gewenst montuur. Een nieuwe generatie multifocale brillenglazen speciaal voor perfect zicht op alles binnen handbereik. Dus ook de computer en smartphone, en uiteraard ook scherp zicht veraf! Ga voor luxe, comfort én bescherming achter de computer!

En voor de kleintjes zijn er ook leuke monturen met de juiste glazen. Wat je voorkeur ook is, kom gerust eens langs voor meer informatie!