05
okt

Met oog voor trends, Parijs vanuit een ander oogpunt!

Parijs vanuit een ander oogpunt!

Paris news is fashion news! De mode stad waar komend weekend de jaarlijkse de #SilmoParis beurs wordt gehouden. En wij gaan er een kijkje nemen om te zien wat er aan nieuwe monturen en zonnebrillen is voor volgend jaar, wat de belangrijke innovaties en gadgets zijn.  Naast het spotten van trends en het opdoen van inspiratie gaan wij ook de nieuwste en mooiste monturen voor u inkopen. Tijdens deze fashion inkoopsafari ontdekken we er soms ook een leuk nieuw merk waarmee we u straks kunnen verrassen.

Zaterdag 7 oktober zijn we nog gewoon open. Na sluitingstijd verstrekken we richting de Franse hoofdstad, waarvandaan we maandagavond terugkeren. Op maandag 9 oktober is onze winkel dan ook gesloten.